Om mig

Jag heter Anne Kananen och är 28 år och är en hobby konstnär och skapar främst för mitt eget nöjes skull, men tar även gladeligen emot beställningar då jag även tycker det är roligt att glädja andra med mina skapelser..

Mitt intresse för att teckna, måla och allmänt skapa har funnits sen jag lärde mig att använda en penna i mycket ung barnålder. Så jag har mer eller mindre pysslat med detta hela mitt liv till och från med reservation för eventuella uppehåll jag haft. Jag älskar verkligen det jag håller på med och har alltid haft en brinnande passion för skapandet.

Då och då säljer jag även ett och annat verk till de som vill ha. Är det teckningar eller målningar som existerar fysiskt så är det orginalen jag säljer. Är det någon skapelse jag gjort i datorn (så som photoshop eller liknande) så säljer jag utskrifter i den storlek köparen önskar efter den mån det är möjligt. Jag kan även rama in bilder innan försäljning om köparen önskar detta, men det kostar naturligtvis extra beroende på typ av ram och storlek. Och eventuell frakt är något som köparen också står för om inget annat sägs.